Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Heerlijke handgemaakte dranken en lekkers voor bij de koffie. Dit is de wereld van Starbucks waarbij koffie centraal staat en we altijd voor je klaar staan, waar en wanneer je maar wilt. 

Of het nu je favoriete kopje koffie is om je dag mee te beginnen of een snelle opkikker bij een vergadering, we hebben voor ieder wat wils. Hier zijn enkele drankjes en bites om je op weg te helpen het meeste uit je dag te halen. 

Drinks

Ontdek onze dranken

Van warm en romig tot koud en verfrissend, er is een hele wereld aan Starbucks®-dranken die je kunt ontdekken, proberen en van kunt genieten.

Dranken
New York Cheesecake

Ontdek wat lekkers

Onze gebakjes en sandwiches worden gemaakt met kwalitatieve en eenvoudige ingrediënten. Vraag onze barista's voor advies bij de beste smaak combinatie met jouw koffie.

Eten

Allergenen

We kunnen niet garanderen dat een van onze producten vrij is van bepaalde allergenen vanwege het gebruik van gedeelde apparatuur, gebruiksvoorwerpen en open behandeling van producten in onze vestigingen.

Dranken Allergenen

Dranken Nutriënten

Eten Allergenen

Eten Nutriënten

*Details over exclusieve producten op specifieke locaties, zoals treinstations, tankstations of luchthavens, zijn mogelijk niet opgenomen in dit document. Voor meer informatie over deze producten kun je terecht bij je barista, die graag de nodige details met je deelt.