coffee-quality

Buitengewone koffie kan alleen van buitengewone koffiebonen gemaakt worden.Starbucks Arabica bonen zijn anders dan gewone Arabica bonen. Bij elke stap doen we erg ons best om er zeker van te zijn dat onze bonen aan de hoogste standaardkwaliteiten voldoen. Hoe doen we dat? Blij dat je dat vraagt.

1

We gaan naar de beste bonen toe: hoog..

De beste bonen groeien op hoge hoogtes. Koude nachten en warme dagen maken compacte bonen. En compactere bonen hebben diepere en meer complexe smaken. Proef ze in elk kopje Starbucks koffie.


coffee quality 12


Wij willen dat alle koffie goed is

Dus als we een boer kunnen helpen zijn bonen beter te laten groeien, doen we dat. Welke boer, waar dan ook. Daartoe hebben we boeren hulpcentra op vier werelddelen waar onze landbouwkundigen de bodems testen, monsters onderzoeken en gratis advies verstrekken aan alle koffieboeren die erom vraagt.


coffee-quality-2

3

Wij voeden diep gewortelde relaties

De toekomst van koffie is verstrengeld met de toekomst van de koffieboeren. Dus voeden we die relaties op dezelfde wijze als we hun bonen voeden. We werken eraan dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen en we zorgen ervoor dat de koffieindustrie aan iedereen in de gemeenschap ten goede komt. Het leidt ertoe dat boeren beter de kost verdienen en tot een beter kopje koffie voor ons allemaal.


coffee-quality-3

4

Wij zijn erg kieskeurig bij de oogst.

We plukken alleen koffiebessen op hun hoogtepunt. Rood, rijp en perfect. Daarna worden ze over en over gesorteerd op grond van grootte, kleur en dichtheid. Onze tolerantie voor gebreken? Ongeveer nul. Sommige mensen noemen dat bezeten. Wij noemen het uitstekende koffie.


coffee-quality-4

5


Wij proeven - opnieuw en opnieuw en opnieuw.

We proeven meer dan 1.000 kopjes koffie per dag om de superieure smaak te controleren die we allemaal (inclusief jijzelf) verwachten. Een partij koffie wordt minimaal drie keer geproefd voordat deze goedgekeurd is, dus elke keer als je van Starbucks® koffie nipt, is het een slokje dat je heerlijk zult vinden.