Pike Place® Roast

Pike Place Roast

Een knikje naar onze oorsprong en waar we voor staan.

Op de dag dat de Pike Place Market in Seattle werd geopend in de zomer van 1907, kochten honderden gretige klanten binnen een paar uur alle verse groenten en fruit afkomstig van plaatselijke telers op. Tegen een uur of twaalf was er geen stuk fruit meer te krijgen en gingen de plaatselijke boeren weer naar huis met hun karren. 

Toen we hier een vestiging begonnen in 1971, wisten we dat ons succes zou afhangen van hoe goed we zouden kunnen inspelen op deze onverzadigbare honger naar versheid. We namen deze uitdaging natuurlijk graag aan en boden dag in dag uit uitstekende koffie aan. 

De Pike Place®-branding is niet alleen een viering van onze geschiedenis op de markt waar we trots op zijn, maar ook een hartelijk gebaar naar onze klanten die verstand hebben van koffie. We hebben deze melange gemaakt om tegemoet te komen aan een verscheidenheid van smaken. Of je de koffie nu het liefst zwart drinkt of met koffieroom en suiker, we beloven je een sterke, tot tevredenheid stemmende kop koffie die een rijk aroma biedt maar toch zo gebalanceerd is dat je er elke dag van kunt genieten. 

Pike Place is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van de Pike Place Market PDA en wordt onder licentie gebruikt.

Nu Verkrijgbaar

MEDIUM ROAST

  • Ongemalen koffie

Smaak Karakteristieken:

Soepel en gebalanceerd

Geniet Met:

Geniet ervan met een beker yoghurt en het ochtendnieuws.