Decaf Espresso Roast

Dit vormt het hart van onze populairste koffiedranken.


Dit is een speciale melange van bonen uit Latijns-Amerika en Azië/de Pacific die donkergebrand zijn voor een rijke, karamelachtige zoetheid.

Omdat deze compacte, volle koffie een krachtige smaak heeft die tegenwicht kan bieden aan melk, is het de perfecte basis voor het maken van een latte of cappuccino thuis.

Hier is een interessant feitje: Espresso is in Italië uitgevonden door een ondernemende persoon die een manier zocht om sneller koffie te maken, zodat hij meer reizigers kon bedienen die zich naar treinen haastten. Dit is natuurlijk ietwat ironisch als je bedenkt dat koffieliefhebbers in Italië (en in de rest van de wereld) zich nu hebben aangewend met langzame, kleine teugjes van hun espresso te genieten.


*Het valt niet mee om het verschil te merken tussen cafeïnevrije en cafeïnehoudende koffie van Starbucks. Onze cafeïnevrije versies leveren dezelfde heerlijke smaak en kwaliteit, alleen met minder cafeïne.  Dit is een kopje voor mensen die weten wat ze willen en vooral wat ze niet willen.  

Nu Verkrijgbaar

DARK ROAST

  • Ongemalen koffie

Smaak Karakteristieken:

Rijk en karamelachtig

Geniet Met:

Fudge brownies en een wandelingetje na het eten.