Webtoegankelijkheid

Starbucks streeft in alles naar diversiteit, acceptatie en toegankelijkheid. Deze kernwaarden zijn fundamenteel voor de manier waarop we zaken doen en zijn te zien in de ervaringen die we voor mensen creëren - zowel in onze koffiehuizen als op internet.

Met dit in gedachten ondernemen we voortdurend stappen om Starbucks.com te verbeteren en ervoor te zorgen dat de site voldoet aan de aanbevelingen en normen die zijn gedefinieerd door Section 508 van de Amerikaanse Rehabilitation Act en de Richtlijnen voor toegankelijkheid van webinhoud van het World Wide Web Consortium.

Onze website wordt regelmatig gecontroleerd en getest door interne en externe toegankelijkheidsadviseurs. Deze mensen helpen ons problemen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid te ontdekken en nieuwe oplossingen te bedenken voor het verder verbeteren van de toegankelijkheid van onze site.

Onze huidige toegankelijkheidsvoorzieningen

  • Alternatieve tekstinformatie voor bepaalde afbeeldingen en andere niet-tekstelementen.
  • Titelattributen voor aanvullende informatie over links en indicatie van nieuwe browservensters.
  • Structurele mark-up voor het aangeven van koppen en lijsten als ondersteuning bij het begrijpen van de pagina.
  • Koppeling van formulieren met labels.
  • Koppeling van alle gegevenscellen in een gegevenstabel met hun koppen.
  • JavaScript en stylesheets om het uiterlijk en de functionaliteit van de site te verbeteren. Als deze technologieën niet beschikbaar zijn, wordt waar nodig alternatieve inhoud aangeboden om de pagina bruikbaar te maken.

Aan andere toegankelijkheidsvoorzieningen wordt gewerkt. Bij het verbeteren van onze website vermelden we alle wijzigingen hier in onze toegankelijkheidsverklaring. Op die manier blijf je op de hoogte van onze voortgang.