Ons bedrijf

Het is waar dat Starbucks hele koffiebonen van hoge kwaliteit inkoopt en brandt. Dat is in essentie wat we doen. Maar het is lang niet het hele verhaal.

Onze koffiehuizen zijn inmiddels overal een baken voor koffieliefhebbers geworden. Waarom willen ze Starbucks? Omdat ze weten dat ze elke keer kunnen rekenen op echte service, een uitnodigende sfeer en een uitstekende kop vakkundig gebrande en heerlijk gezette koffie.

Verwacht meer dan koffie

We zijn gepassioneerde leveranciers van koffie en al het andere dat bij een goede koffiehuiservaring hoort. We bieden ook een selectie van uitstekende Starbucks®-thee, heerlijk gebak en andere heerlijke traktaties om je smaakpapillen te verwennen. En de muziek die je in de winkel hoort, is sfeervol en kunstzinnig.

Mensen komen naar Starbucks om te kletsen, elkaar te ontmoeten of om te werken. We zijn een ontmoetingsplek voor de buurt, onderdeel van de dagelijkse routine van mensen, en daar zijn we blij om. Loop eens bij ons binnen en je zult merken dat we veel meer zijn dan een plek voor een kop koffie.

Meer informatie over ons

We denken dat je ons hiermee beter kunt leren kennen.