STAPJE-VOOR-STAPJE

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Malen en meten

    Gebruik grof gemalen koffie, op zeezout gelijkend, in je cafetière en reken 2 eetlepels per kopje water.
    TIP: Vergeet niet dat koffie een geoogst product is. Koop het vaak in kleine hoeveelheden om er van te genieten als het vers is.
  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    Heet water toevoegen

    Vul de cafetière met heet water dat’net stoom afblaast. Zorg ervoor dat alle korrels doordrenkt worden.
    TIP: Om je koffie de best mogelijke smaak te geven, gefilterd of flessenwater gebruiken.
  3. Return plunger and let brew

    Plaats de zuiger en zet koffie

    Doe de zuiger terug op de cafetière zonder deze naar beneden te duwen en laat de koffie 4 minuten trekken.
  4. Push down the coffee grounds in the press

    Duwen en gieten

    Druk de zuiger voorzichtig naar beneden totdat deze de bodem van de cafetière bereikt en geniet.