Vacatures in ons Regional Support Center

Ons verhaal begint in 1971 in Pike Place market in Seattle, Verenigde Staten. Toen waren we een koffiebranderij en winkel gespecialiseerd in gemalen koffie, bonen, thee en specerijen. Vandaag de dag hebben we de eer elke dag miljoenen klanten te mogen begroeten in onze vestigingen in meer dan 50 landen. De eerste Starbucks-vestiging in Nederland werd in 2007 op Schiphol geopend. Vanaf dat moment hebben wij (samen met onze gelicentieerde partners) onze vestigingen in Nederland in rap tempo.

In 2002 openden we de deuren van de koffiebranderij in Amsterdam, de eerste branderij buiten de Verenigde Staten en het hart van Starbucks in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De opening van de Amsterdamse koffiebranderij werd snel gevolgd door de oprichting van het Regional Support Center voor EMEA (RSC) in 2003. Vanuit dit kantoor ondersteunen we onze markten en Stores op het gebied van o.a. Marketing, Juridische Zaken, Logistiek, Human Resources, Finance en IT.

We creëren een omgeving die levendig en leuk is en waar de nadruk ligt op kwaliteitsverbetering, een plek waar jouw stem gehoord wordt en waar naar input wordt gevraagd.

Vacatures