Vacatures in onze koffie branderij

Love what you do. Do what you love.

Ons verhaal begint in 1971 in Pike Place market in Seattle, Verenigde Staten. Toen waren we een koffiebranderij en winkel gespecialiseerd in gemalen koffie, bonen, thee en specerijen. Vandaag de dag hebben we de eer elke dag miljoenen klanten te mogen begroeten in onze vestigingen in meer dan 50 landen. De eerste Starbucks-vestiging in Nederland werd in 2007 op Schiphol geopend. Vanaf dat moment hebben wij (samen met onze gelicentieerde partners) onze vestigingen in Nederland in rap tempo.

In 2002 opende we de deuren van onze koffie branderij (Amsterdam Roasting Plant), de eerste branderij buiten de Verenigde Staten. Onze koffie branderij vormt het hart van onze organisatie en is de plek waar de koffie wordt gebrand, verpakt en gedistribueerd naar onze Starbucks-vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

We creëren een omgeving die levendig en leuk is en waar de nadruk ligt op kwaliteitsverbetering, een plek waar jouw stem gehoord wordt en waar naar input wordt gevraagd.

Onze partners en hun ideeën zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succesvol te zijn en om onze doelstellingen te bereiken.  

Vacatures