Vacatures in onze Stores

We are not in the coffee business serving people, we are in the people business serving coffee.

Image Of Starbucks Office

Ons verhaal begint in 1971 in Pike Place market in Seattle, Verenigde Staten. Toen waren we een koffiebranderij en winkel gespecialiseerd in gemalen koffie, bonen, thee en specerijen. Vandaag de dag hebben we de eer elke dag miljoenen klanten te mogen begroeten in onze vestigingen in meer dan 50 landen. De eerste Starbucks-vestiging in Nederland werd in 2007 op Schiphol geopend. Vanaf dat moment hebben wij (samen met onze gelicentieerde partners) onze vestigingen in Nederland in rap tempo uitgebreid.

Waarschijnlijk is onze werksfeer anders dan andere bedrijven waar je ooit gewerkt hebt. Dit doen we bewust. We streven ernaar een “best place to work” te creëren, een plek waarbij partners graag willen werken, zich thuis voelen en blijven om hun carrière verder te ontwikkelen. Starbucks staat voor gelijke kansen en probeert een omgeving te creëeren die levendig, divers en vol enthousiasme is.

Onze partners en hun ideeën zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succesvol te zijn en om onze doelstellingen te bereiken.  

Heb je interesse om een partner te worden bij Starbucks?

Als je geïnteresseerd bent in een baan als Barista, download het Sollicitatieformulier en geef deze af bij een van onze Stores..

Vul het formulier in en breng dit samen met je cv naar een van onze Stores en vraag naar Store Manager die dienst heeft. Als we een vacature open hebben, zullen we een sollicitatiegesprek in plannen.

Als we geen vacatures open hebben staan, delen we – met jouw goedvinden – graag jouw gegevens met andere Starbucks Stores in de buurt.