Werken bij Starbucks

Als je werkt bij Starbucks ben je meer dan een “werknemer”, je bent een partner – iemand die deelt in het succes en in de behaalde resultaten. Jouw carrière begint met koffie: het ruiken, het proeven en het beschrijven van de koffie aroma’s. Wij zijn hier om je te helpen en om in jouw ontwikkeling te investeren, want ons succes hangt af van jouw succes. Wij willen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het verwezelijken van jouw ambities.

Ons gezamenlijke doel is gebaseerd op de Starbucks missie en principes. We weten dat het begint met onze partners. We begrijpen dat we eerst jouw verwachtingen moeten overtreffen voordat we de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen.  Daarom is het essentieel dat we elkaar altijd met respect en waardigheid behandelen. Deze speciale relatie werkt alleen als we op dezelfde lijn zitten.

Waarschijnlijk is onze werksfeer anders dan andere bedrijven waar je ooit gewerkt hebt. Dit doen we bewust. We streven ernaar een “best place to work” te creëren, een plek waarbij partners graag willen werken, zich thuis voelen en blijven om hun carrière verder te ontwikkelen. Starbucks staat voor gelijke kansen en probeert een omgeving te creëeren die levendig, divers en vol enthousiasme is.

Onze partners en hun ideeën zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succesvol te zijn en om onze doelstellingen te bereiken.