Werken bij Starbucks

Als je werkt bij Starbucks ben je meer dan een “werknemer”, je bent een partner – iemand die deelt in het succes en in de behaalde resultaten. Jouw carrière begint met koffie: het ruiken, het proeven en het beschrijven van de koffie aroma’s. Wij zijn hier om je te helpen en om in jouw ontwikkeling te investeren, want ons succes hangt af van jouw succes. Wij willen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het verwezelijken van jouw ambities.

Ons gezamenlijke doel is gebaseerd op de Starbucks missie en principes. We weten dat het begint met onze partners. We begrijpen dat we eerst jouw verwachtingen moeten overtreffen voordat we de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen.  Daarom is het essentieel dat we elkaar altijd met respect en waardigheid behandelen. Deze speciale relatie werkt alleen als we op dezelfde lijn zitten.

Waarschijnlijk is onze werksfeer anders dan andere bedrijven waar je ooit gewerkt hebt. Dit doen we bewust. We streven ernaar een “best place to work” te creëren, een plek waarbij partners graag willen werken, zich thuis voelen en blijven om hun carrière verder te ontwikkelen. Starbucks staat voor gelijke kansen en probeert een omgeving te creëeren die levendig, divers en vol enthousiasme is.

Onze partners en hun ideeën zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succesvol te zijn en om onze doelstellingen te bereiken.  

 1. Secundaire Arbeidsvoorwaarden

  Meer informatie over de salariëring en Secundaire Arbeidsvoorwaarden bij Starbucks

 2. Functies bij Regional Support Center

  Meer informatie over functies bij Regional Support Center

 3. Vacatures in onze Stores

  Meer informatie over functies in de Verkoop

 4. Vacatures in onze Koffie Branderij

  Meer informatie over vacatures in onze Koffie Branderij


Solliciteer Nu

Volg functies bij Starbucks online

Volg ons online om de mogelijkheden bij Starbucks in de gaten te houden.

Starbucks is door Fortune Magazine uitgeroepen tot één van de "100 Best Companies to Work for".

's Werelds meest ethisch verantwoorde bedrijven

Voor de zesde keer achter elkaar heeft het Ethisphere Institute Starbucks aan deze lijst toegevoegd.